BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 245 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 245

Serial: 11.09.2018

Omkara detyrohet të firmosë kontratën paramartesore. Cili është plani i rradhës i Zvetlanës?

Një sherr tjetër mes Texh dhe Xhanvit bën që Omkara të bëhet keq duke shkatërruar çdo gjë në dhomë.

Çfarë do t’i thotë Gori atij që e bën atë të buzëqeshë pas gjithë asaj kohe?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione