BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 246 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 246

Serial: 12.09.2018

Anika kujton gjitha torturat e Daksh dhe është e frikësuar për vdekje.

Shivai mundohet ta qetësojë dhe i premton se do ta mbrojë gjithmonë atë.

Cila është arsyeja e vërtetë që Shivai ka pranuar martesën mes Ranvirit dhe Priankës?

Daksh nga ana tjetër po planifikon diçka kundër Shivait…

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione