BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 285 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 285

Serial: 09.10.2018

Omkara sillet si i çmendur para Zvetlanës duke e bërë atë të mendojë që plani i saj po ecen me sukses.

Ai blen një thikë fallco që të trëmbë Majan.

Por Zvetlana mëson mbi këtë fakt dhe i ndërron thikën fallco me një të vërtetë. Çfarë do të ndodhë?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*