BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 287

Serial: 10.10.2018

Për çfarë do t’i përgjërohet Xhanvi Zvetlanës?

Omkara ndjek Majan me thikë në dorë për ta frikësuar por ai nuk është në dijeni që po mban një thikë të vërtetë.

Çulbul mëson mbi këtë gjë dhe vrapon ta ndalojë. Por do të jetë tepër vonë…

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione