BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 288

Serial: 10.10.2018

Rudra i jep sozisë së Shivait për të pirë dhe me qëllim për ta dehur atë.

Ndërkohë Kamini shqetësohet se mos Mahi zbulon të vërtetën.

Ky i fundit përballet me Shivain, por ai është aq i dehur sa nuk e kupton dot se ai është Shivai i vërtet.

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione