BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 290 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 290

Serial: 11.10.2018

Mahi qan mbi faktin që nuk ka një baba dhe as një mbiemër dhe ashtu i dehur zbret tek festa duke kërcyer në mënyrë të çuditshmë dhe duke i shokuar të gjithë.

Atë e zë gjumi dhe në ato momentë shfaqet Shivai i vërtetë.

Si do të jetë reagimi i familjarëve kur ta shohin atë?

Pinki i kërkon falje Anikës duke i puthur duart.

Çfarë plani ka kurdisur Shivai për të zbuluar Mahin?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*