BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 291 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 291

Serial: 12.10.2018

Doktori kujton sesi Zvetlana ka tentuar ta vrasë në të kaluarën. Cila ka qënë arsyeja?

Omkara i kërkon falje Çulbulit për plagosjën që i bëri.

Zvetlana i bën një dhuratë Xhanvit. Çfarë ka brënda asaj kutie?

Omkara dhe Çulbul po mundohen të zgjidhin misterin e Zvetlanës…

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*