BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 293 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 293

Serial: 13.10.2018

Zvetlana kërcenon Çulbulin me një video ku tregon paktin mes tyre në fillim. Çfarë do të kërkojë ajo në këmbim?

Tetoja vazhdon të luajë me nervat e Zvetlanës.

Ndërkohë Omkara dhe Çulbul shkojnë në shtëpinë e doktorit. A do të munden të zbulojnë gjë ata?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*