BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 333 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 333

Serial: 08.11.2018

Çulbul heq parukën dhe del para Kali Takur si Gori. Kjo e fundit i përgjërohet të lirojë Omkarën.

Nga ana tjetër Zvetlana po detyrohet nga Kali Takur të martohet me Texh.

Xhanvi nuk mund ta përballojë gjithë këtë situatë. Çfarë do të ndodhë me të?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*