BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 335 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 335

Emision: 09.11.2018

Tetoja mbërrin në kohë dhe shpëton Xhanvin nga vetëvrasja ndërsa Çulbul arrin të shpëtojë Omkarën.

Kë ka në plan të vrasë Zvetlana?

Kali Takur merr me vete Çulbulin.

Omkara shkon ta shpëtojë atë por ai do të gjendet përballë Gorit. Çfarë do të ndodhë?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*