BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 337 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 337

Serial: 10.11.2018

Omkara përballet me Gorin dhe i shpreh gjithë urrejtjen që ndjen për të.

Ai e pyet se ku ndodhet Çulbul.

Çfarë kushti do t’i vendosë Kali Takur atij për të marrë mrapsht Çulbulin?

Gori pranon të martohet me Kali Takur në mënyrë që të shpëtojë jetën e tetos që ndodhet e burgosur në shtëpinë e tij…

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione