BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 371 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 371

Serial: 06.12.2018

Një përson nga departamenti ligjor kërkon të vërtetojë që Omkara dhe Gori janë të martuar pasi Zvetlana ka deklaruar se është martuar me Omkarën.

Gori e vërteton kët fakt dhe Omkara po fillon të kuptojë që ajo është e mirë dhe ska asnjë qëllim të keq.

Çfarë po ndodhe me Rudrën dhe Bavian?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*