BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 423 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 423

Serial: 09.01.2019

Omkara mëson planin e lig të tetos.

Ai tashmë i del në mbrojtje Gorit dhe teton vendos ta çojë në spital psikiatrik.

Gori vendos të largohet nga shtëpia. A do ta lejojë këtë gjë Omkara?

Si do të shkojë marrëdhënia mes Rudres dhe Bavias?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione