BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 424 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 424

Serial: 10.01.2019

Shivai shpall fejesën me Ragnin. Si do ta presë Anika këtë lajm tronditës?

Çfarë ka për t’i thënë Ragni asaj?

Omkara nuk lejon që Gori të largohet nga shtëpia.

Një luftë me tortë do të ndodhë mes 3 vëllezërve dhe nuseve të tyre.

Si do të shkojë marrëdhënia e tre çifteve?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione