BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 425 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 425

Serial: 11.01.2019

Anika, Gori dhe Bavia hedhin 3 vëllezërit në pishinë. Cili do të jetë reagimi i tyre?

Pinki dhe Ragni janë bashkuar sëbashku për të nxjerrë Anikën jashtë jetës së Shivait.

Ky i fundit pyet Anikën nëse ajo është xheloze për fejesen e tij me Ragnin.

Gjyshja kërkon të flasë me Shivain dhe Anikën. Çfarë ka për tju thënë ajo?

Ragni vjen në vilë duke qarë dhe kërkon ndihmen e Shivait. Çfarë i ka ndodhur asaj?

 

Kategori
Bixhoz me dashurinëTë gjitha
0 Komente

Përgjigju

*

*

 

Emisione