BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 447/2 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 447/2

Serial: 09.02.2019

Ragni del në nje deklaratë për shtyp duke u prezantuar si e fejuara e Shivait.

Si do të reagojë Anika pas kësaj deklarate?

Gori përballet me Pinkin duke i dalë në mbrojtje Anikës.

A do të mund të mësojë Zvetlana që është vënë në lojë nga Texh dhe Xhanvi gjithë këto kohë?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione