BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 448 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 448

Serial: 11.02.2019

Shivai rikthehet në shtëpi. Si do ta presë Anika atë?

A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes tyre?

Gori i bën një dhuratë Shivait. Për çfarë bëhet fjalë?

Texh dhe Xhanvi tashmë janë të lumtur sepse më në fund hoqen qafe Zvetlanën.

Por çfarë plani ka rezervuar kjo e fundit për ata?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione