BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 449 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 449

Serial: 12.02.2019

Gori ka menduar një plan për të bashkuar përsëri Anikën me Shivain por për këtë ajo kërkon ndihmen e Bavias dhe Rudres.

Kush është Vikram në të vërtetë dhe me kë po bashkëpunon ai?

Për çfarë do të flasë ky i fundit me Shivain?

Tashmë gjithçka është gati për fejesën e Anikës me Vikram…

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione