BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 469 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 469

Serial: 11.03.2019

Gjatë ceremonisë Shivai nuk ndihet mirë. Çfarë po ndodh me të?

Gori dhe Omkara gjenden të rrethuar nga flakët.

A do të mund të shpëtojnë dhe kësaj here ata?

Texh dhe Zvetlana sëbashku me Xhanvin vijnë në vilë.

Si do t’i presin familjaret ata? Shivai, Rudra, Anika dhe Bavia janë të vendosur të zbulojnë planin e Zvetlanës…

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*