BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 471 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 471

Serial: 13.03.2019

A do të mund të zbulojë Bavia çfarë fsheh çelesi i gjetur në dhomën e Zvetlanës?

Anika gjen një zarf misterioz. Çfarë ka brënda në zarf?

Omkara dhe Gori mbërrijnë në shtëpi.

Si do të jetë reagmi i Omkarës kur të gjejë Zvetlanën bashkë me Texhin aty?

 

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*