BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 472 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 472

Serial: 14.03.2019

Gjyshja e revoltuar paralajmëron Pinkin të qëndrojë larg Anikës dhe Shivait.

Bavia ka një plan tjetër për t’i çjerrë maskën Zvetlanës.

Texh mundohet të ndihmojë Bavian.

Omkara bëhet gati për të prezantuar ekspoziten e tij.

A do tëmund të kuptojë Zvetlana që Texh po ndihmon Bavian?

Pinki i thotë gjyshës se është e gatshme të pranojë Anikën si nusen e saj vetem për hir të Shivait.

Por sa të sinqerta janë fjalët e saj?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*