BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 474 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 474

Serial: 18.03.2019

Për çfarë do të flasë Pinki me Zvetlanën?

Shivai i shkruan letër Anikës.

Gori është e dëshpëruar nga përbuzja që Omkara i bëri asaj gjatë ekspozitës.

Xhanvi mundohet të ndihmojë Texhin dhe t’i çjerrë maskën Zvetlanës. Çfarë ka menduar ajo?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*