BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 492

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 492

17:00 09/04/2019

Abej i etur për hakmarrje i rrëfen Tanjës se ai është në të vërtetë një Oberoi dhe Texh dhe Shakti kanë përjashtuar babain e tij nga perandoria Oberoi.

Çfarë kanë planifikuar Anika dhe Shivai në mënyrë që të zbulojnë të vërtetën që fshehin Texh dhe Shakti?

Bavia nis punë në një kompani sigurimi. Kush është përsoni që e ka punësuar atë?

A do të mundet Anika të zbulojë të vërtetën?

Të ngjashme