BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 494 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 494

Serial: 12.04.2019

Shivai përgjon biseden mes Texhit, Shaktit, Pinkit dhe Xhanvit. Çfarë do të thuhet mes tyre?

A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Shivait dhe Anikës?

Omkara vazhdon t’i qendrojë pranë Gorit duke e ndihmuar në çdo gjë që ajo bën.

Cili do të jetë plani i rradhës i Abej?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

 

Emisione