BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 495 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 495

Serial: 13.04.2019

Anika e maskuar është vënë në kërkim të Shivait.

Gjithashtu dhe Tanja është vënë në kërkim të tij.

Rudra vazhdon të poshtërojë Bavian.

Për ku janë nisur Shakti, Texh, Pinki dhe Xhanvi?

A do të mundet të tregojë Shukla informacionin e saktë se çfarë ka ndodhur në fabrikën Kalijani

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione