BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 496
BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 496

17:30 13/04/2019

Anika dhe Shivai takohen përsëri në avion. A do të arrijë ky i fundit të njohë bashkëshortën e tij?

Omkara dërgon në një dyqan fustanet e qepura nga Gori por pronari refuzon të japë pagesën. Çfarë reagimi do të bëjë ai?

Don pas një zënke me Shivain arrin të marrë armen e një polici duke kërcënuar jetën e të gjithëve që ndodhen në avion.

Gori merr një propozim për martesë por jo nga Omkara…

Të ngjashme