BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 497

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 497

17:00 15/04/2019

Avioni vazhdon të jetë nën kërcënimin e Don.

Anika ndërkohë heq maskën dhe arrin të ja marrë armën atij.

A do të mund të shpëtojnë ata? Cili do të jetë plani i rradhës i Abej?

A do të munden Oberoit të  shkatërrojnë njëherë e mirë provat?

Gori pranon propozimin për martesë…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo