BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 499 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 499

Serial: 18.04.2019

Shivai rikthehet në shtëpi për të zbuluar sekretin e fabrikës Kalijani.

Ai pyet familjen nëse ishin të përfshirë në atë incident. Cili do të jetë reagimi i tyre?

Shivai takon Shuklen dhe ai i tregon atij si qëndron e vërteta.

Ai mëson që familja e tij nuk ka qënë e përfshirë në atë incident.

Gori rikthehet fshehtas në vilën Oberoi. Çfarë po kërkon ajo?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*