BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 500 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 500

Serial: 19.04.2019

Çfarë do të dëgjojë Shivai në bisedën mes Anikës dhe Bavias?

E gjithë familja po behet gati për festë.

Ndërkohë Gori gjëndet akoma në vilë. A do të mundet Omkara t’a shohë atë?

Shivai përgatit një surprizë të bukur për Anikën…

 

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*