BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 502

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 502

17:00 19/04/2019

Anika bëhet xheloze pasi Shivait i afrohen ca vajza.

Por ky i fundit i thotë  se nuk do njëri tjetër përveç asaj.

Omkara më në fund i shpreh dashurinë Gorit por ajo është e vendosur të martohet dhe mendon se mund t’a gjejë lumturinë me dikë tjetër.

Të ngjashme

Grupi

Kallezo