BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 503 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 503

Serial: 22.04.2019

Shivai, Rudra, Anika dhe Bavia vendosin të zbulojnë arsyen pse Gori po martohet dhe nuk do të largohen pa e marrë atë në shtëpi.

Bavia bëhet xheloze pasi Rudra shoqërohet me disa vajza.

Për çfarë do të flasë Shivai me nënën e Gorit?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*