BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 505 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 505

Serial: 24.04.2019

Për çfarë do të debatojnë Anika dhe Shivai me njëri-tjetrin?

Gori nuk mund t’a falë dot Omkarën, ajo tashmë është e vendosur të martohet dhe t’a harrojë atë.

Gjithashtu dhe Bavia me Rudrën do të kenë debatë. Cila është arsyeja?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*