BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 506 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 506

Serial: 24.04.2019

Anika është e mërzitur me Shivain. Ky i fundit e siguron atë se ska pse të bëhet xhelozë sepse do t’a dojë atë përgjithmonë.

Çfarë plani ka në mendje Axhaj?

Tre vëllezërit Oberoi bashkë me Anikën dhe Bavian përballen me Axhaj duke ju treguar kush janë ata në të vërtetë.

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione