BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 533 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 533

Serial: 13.05.2019

Shivai nën kërcënimin e Zvetlanës, jep një dekraratë për shtyp ku prezanton këtë të fundit si ortaken kryesore të tij.

Një sherr i madh ndodh në familje pas kësaj, duke bërë që qëllimi i Zvetlanës të arrihet dhe familja të përçahet.

Çfarë do të ndodhë me Texh?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*