BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 536 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 536

Serial: 15.05.2019

Texh kërkon që Anika të heqë gjithë stolitë e saj pastaj të largohet.

E gjithë familja po e përjeton shumë keq ndarjen me ta.

Rudra tenton t’i ndalojë  por më kot.

Shivai dhe Anika largohen nga vila duke i lënë të gjithë zemërthyer përvec Texh.

Ndërkohë Zvetlana dhe Tia festojnë fitoren e tyre të parë.

Çfarë plani ka menduar Shivai kundër Zvetlanës?

 

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*