BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 537 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 537

Serial: 15.05.2019

Anika kërkon të dijë arsyen e vërtetë që e ka shtyrë Shivain të ndërmarrë ato veprime.

A do të mundet ai t’i tregojë asaj gjithë të vërtetën.

Zvetlana e inatosur përgatit planin e saj të rradhës.

Shivai dhe Anika ndodhën në rrezik. Çfarë do të ndodhë me ta?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*