BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 540 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 540

Serial: 17.05.2019

Si po shkon jetesa e re e Anikës dhe Shivait?

Omkara është i dëshpëruar nga mungesa e të vëllait në shtëpi.

Shivai has vështirësi në marrjen e një çertifikate pronësie.

Anika po përndiqet nga dikush…

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*