BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 542 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 542

Serial: 20.05.2019

Anika është e frikësuar, ajo po përndiqet nga një femër.

A do të mundet Shivai ta zbulojë atë?

Gori telefonon Anikën dhe i tregon gjithçka çfarë ka ndodhur në shtëpi qëkur ata janë larguar.

Kush janë njerëzit që Shivai do të takojë?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione