BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 544

Posta

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 544

17:00 20/05/2019

Texh tenton të djegë gjithë kujtimet e fëmijërisë së Shivait, Rudrës dhe Omkarës.

Cili do të jetë reagimi i këtyre dy të fundit?

Cila do të jetë arsyeja që e shtyn Gorin të kalojë kufirin që ka vendosur Texh?

Anika ndodhet në rrezik…


OTP
Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
AZHBR
UKT
Grupi
UKT