BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 545

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 545

17:00 20/05/2019

Shivai arrin të shpëtojë Anikën e cila është e frikësuar për vdekje.

Texh mëson që Gori ka kaluar kufirin e vendosur në shtëpi falë një kurthi të ngritur nga Tia.

Një debat i fortë do të ndodhë mes Omkarës dhe Texh.

Anika përsëri ndodhet në rrezik për jetën…

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT