BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 546 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 546

Serial: 22.05.2019

Kush është përsoni që ka ardhur në shtëpinë e Shivait dhe Anikës? Cili është qëllimi i tij?

A do të mund të shpëtojë Anika nga helmimi?

Gori dyshon që Tia po shtiret dhe që ka qënë ajo që i ka ka ngritur kurthin asaj.

Përsëri gjëra të frikshme po ndodhin në shtëpinë ku po rrinë Anika dhe Shivai…

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione