BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 548 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 548

Serial: 23.05.2019

Gori është e vendosur për t’i çjerrë maskën Tias, ajo thërret një doktor për ta vizituar atë.

A do të mund të zbulohet që ajo nuk është e verbër?

Gori, Omkara dhe Rudra shkojnë të vizitojnë Shivain dhe Anikën.

Çfarë do të thuhet mes tre vëllezërve?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione