BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 550 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 550

Serial: 24.05.2019

Gjatë festes së karnivaleve një nga kllounet i afrohet Anikës dhe i jep asaj një dhuratë. Çfarë ka brenda kutisë?

Anika vazhdon të përndiqet. Çfarë do t’i ndodhë asaj kësaj here?

Kush është në të vërtetë Vir dhe me kë po bashkëpunon ai?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione