BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 551 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 551

Serial: 24.05.2019

Pas asaj çfarë ndodhi me Anikën, Shivai hap kamerat e sigurisë për të parë çfarë ka ndodhur në të vërtetë.

A do të mund të zbulohet që pas kësaj fshihet Vir?

Shivai, Omkara dhe Gori mundohen t’i kthejnë humorin Anikës duke kërcyer.

Cili do të jetë plani i rradhës i Vir?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione