BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 574 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 574

Serial: 10.06.2019

Çfarë po i fsheh Shivai Anikës?

Plani i Texh dhe Vir për të demtuar Shivai kësaj here dështon.

Çfarë reagimi do të bëjnë ata pas kësaj?

Somia tashmë është në krah të Zvetlanës dhe Tias. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione