BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 575 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 575

Serial: 11.06.2019

Cili do të jetë plani i rradhës i Zvetlanës, Somias dhe Tias?

Shivai dhe Anika do të kenë debate me njëri-tjetrit. Cila është arsyeja?

Të gjithë të lumtur po festojnë dasmës e Rudrës dhe Bavias.

Kush do të jetë përsoni i paftuar në dasëm?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione