BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 576 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 576

Serial: 11.06.2019

Vir është vënë pas Anikës të cilën e mendon si ortaken e Shivait.

Gjithashtu dhe ky i fundit është vënë në kërkim të saj pasi e ndjen që është në rrezik.

Vir i tregon Anikës fytyren e tij të vërtetë dhe tenton ta vrasë.

Shivai arrin në kohë dhe e shpëton atë.

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione