BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 577 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 577

Serial: 12.06.2019

Shivai merr vendimin që vëllezërit, bashkëshortet e tyre dhe Anika të kthehen në vilën Oberoi.

A do të pranojë kjo e fundit ta lërë vetem Shivain?

E gjithë familja gëzohet kur marrin vesh lajmin që fëmijet e tyre po rikthehen në shtëpi.

Cili do të jetë reagimi i Pinkit kur të shohë që djali i saj nuk është kthyer?

Çfarë ka ndodhur me Texh?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione