BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 579BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 579

17:00 12/06/2019

E gjithë familja është e lumtur nga rikthimi i Shivait dhe Anikës në vilë.

Të gjithë sendet me vlerë të vilës Oberoi nxirren në ankand.

A do të mundet Shivai të gjejë paratë dhe të blejë shtëpinë e tij?

Texh rikthehet në shtëpi…Të ngjashme