BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 581

Posta

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 581

17:00 13/06/2019

Gjyshja i kthen mbrapsht Anikës stolitë që Texh i kishte marr asaj para se të largohej nga shtëpia.

Shivai, Omkara dhe Rudra heqin vijën ndarëse të shtëpisë.

Si do të reagojnë familjarët e tjerë pas kësaj?

Shivai plagos Virin. Cili është qëllimi i tij?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT